Nabeschouwing Haarlem - Excelsior (2-1) || Eerste Divisie 2008/2009

Vrijdag 17 oktober 2008 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2008/2009 neemt Haarlem het vrijdag 17 oktober 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior.

Via de Haarlem - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Haarlem - Excelsior (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Haarlem en Excelsior is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Haarlem. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Haarlem op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Neervoort. Helaas voor Haarlem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Excelsior dat via R. Braber dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Kousemaker dacht na 85 minuten te scoren voor Haarlem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Haarlem - Excelsior
2
1
LIVE Haarlem - Excelsior 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Haarlem - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Haarlem Doelpunt G. Neervoort Haarlem
24' Gele kaart Haarlem Gele kaart voor G. Neervoort Haarlem
44' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Braber Excelsior
50' Gele kaart Haarlem Gele kaart voor M. Zouzou Haarlem
57' Gele kaart Haarlem Gele kaart voor M. Akerboom Haarlem
62' Wissel Haarlem Wissel R. El Yaakoubi voor M. Zouzou Haarlem
62' Wissel Excelsior Wissel T. Korf voor A. Alisic Excelsior
68' Gele kaart Haarlem Gele kaart voor L. Ten Heuvel Haarlem
71' Wissel Excelsior Wissel R. Veenstra voor M. van Guldener Excelsior
73' Wissel Haarlem Wissel D. Post voor G. Neervoort Haarlem
81' Wissel Haarlem Wissel E. Güngör voor M. Wijks Haarlem
83' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Altheer Excelsior
85' Doelpunt Haarlem Doelpunt W. Kousemaker Haarlem
85' Gele kaart Haarlem Gele kaart voor M. Berck Beelenkamp Haarlem
86' Wissel Excelsior Wissel H. Hagary voor A. Demir Excelsior
89' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor A. van Peppen Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Haarlem - Excelsior
Opstellingen Haarlem - Excelsior

Voorbeschouwing Haarlem - Excelsior

Haarlem en Excelsior treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Haarlem en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 19 januari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Haarlem. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Haarlem favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Excelsior slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.