Nabeschouwing Helmond Sport - FC Eindhoven (2-1) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 29 maart 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt Helmond Sport het vrijdag 29 maart 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven.

Via de Helmond Sport - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - FC Eindhoven (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en FC Eindhoven is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Helmond Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Kazlauskas. Helaas voor Helmond Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Helmond Sport dat via E. Güvenç dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 52e minuut moest FC Eindhoven verder met een man minder nadat S. Paridaans een rode kaart had gekregen. Het lukte Helmond Sport in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 61e minuut scoorde FC Eindhoven via M. Verkoelen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - FC Eindhoven
2
1
LIVE Helmond Sport - FC Eindhoven 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Verkoelen FC Eindhoven
46' Wissel FC Eindhoven Wissel F. Deschilder voor S. van de Kerkhof FC Eindhoven
50' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt C. Kazlauskas Helmond Sport
52' Penalty Helmond Sport Penalty E. Güvenç Helmond Sport
52' Rode kaart FC Eindhoven Rode kaart voor S. Paridaans FC Eindhoven
57' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor W. Vanbelle FC Eindhoven
58' Wissel FC Eindhoven Wissel S. Dadda voor G. Maria FC Eindhoven
61' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt M. Verkoelen FC Eindhoven
67' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor T. Lucius FC Eindhoven
71' Wissel Helmond Sport Wissel A. van Geffen voor S. Stachnik Helmond Sport
81' Wissel Helmond Sport Wissel Z. Grabovac voor C. Kazlauskas Helmond Sport
82' Wissel FC Eindhoven Wissel R. van Boekel voor M. Van Geele FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - FC Eindhoven
Opstellingen Helmond Sport - FC Eindhoven

Voorbeschouwing Helmond Sport - FC Eindhoven

Helmond Sport en FC Eindhoven treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en FC Eindhoven in de Eerste Divisie vond plaats op 14 september 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl FC Eindhoven slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.