Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Ajax (3-2) || Eerste Divisie 2013/2014

Maandag 4 november 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Helmond Sport het maandag 4 november 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax.

Via de Helmond Sport - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Ajax (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Jong Ajax is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Lobotka. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Jong Ajax dat via D. Hoesen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Kazlauskas dacht na 65 minuten te scoren voor Helmond Sport, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Helmond Sport via S. Koç, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Helmond Sport via M. Janssen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Jong Ajax
3
2
LIVE Helmond Sport - Jong Ajax 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Lobotka Jong Ajax
46' Wissel Jong Ajax Wissel M. van der Hoorn voor N. Moisander Jong Ajax
52' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. Hoesen Jong Ajax
58' Wissel Jong Ajax Wissel A. El Hasnaoui voor D. Gravenberch Jong Ajax
62' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Sequeira Helmond Sport
65' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt C. Kazlauskas Helmond Sport
65' Wissel Helmond Sport Wissel D. Nieskens voor A. van Geffen Helmond Sport
65' Wissel Helmond Sport Wissel M. Janssen voor M. Koot Helmond Sport
66' Wissel Jong Ajax Wissel G. Castillion voor D. Hoesen Jong Ajax
78' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt S. Koç Helmond Sport
84' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt M. Janssen Helmond Sport
92' Wissel Helmond Sport Wissel K. Bridji voor S. Elbers Helmond Sport