Nabeschouwing Helmond Sport - Willem II (1-4) || Eerste Divisie 2013/2014

Maandag 18 november 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Helmond Sport het maandag 18 november 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de Helmond Sport - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Willem II (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Willem II is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Brouwers in de 27e minuut, waardoor Helmond Sport met een man minder kwam te staan. In de 31e minuut was het Willem II dat via Bruno Andrade dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Peters dacht na 49 minuten te scoren voor Helmond Sport, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 54e minuut scoorde Willem II via R. Boymans, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist Willem II via Bruno Andrade de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 89e minuut scoorde T. Ondaan namens Willem II. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Willem II
1
4
LIVE Helmond Sport - Willem II 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Koç Helmond Sport
27' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor D. Brouwers Helmond Sport
31' Doelpunt Willem II Doelpunt Bruno Andrade Willem II
38' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor K. Weuts Helmond Sport
49' Eigen doelpunt Helmond Sport Eigen doelpunt J. Peters Helmond Sport
53' Wissel Willem II Wissel K. van Buuren voor J. Peters Willem II
54' Doelpunt Willem II Doelpunt R. Boymans Willem II
63' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Elbers Helmond Sport
69' Doelpunt Willem II Doelpunt Bruno Andrade Willem II
70' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Sequeira Helmond Sport
70' Gele kaart Willem II Gele kaart voor R. Boymans Willem II
75' Wissel Helmond Sport Wissel M. Siers voor S. Elbers Helmond Sport
81' Wissel Willem II Wissel T. Ondaan voor N. Aslanyan-Mamedov Willem II
83' Wissel Helmond Sport Wissel A. van Geffen voor K. Visser Helmond Sport
83' Wissel Helmond Sport Wissel M. Koot voor J. Sequeira Helmond Sport
87' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Bruno Andrade Willem II
89' Doelpunt Willem II Doelpunt T. Ondaan Willem II
90' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor M. Siers Helmond Sport
92' Wissel Willem II Wissel N. Vossebelt voor A. Messaoud Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Willem II
Opstellingen Helmond Sport - Willem II

Voorbeschouwing Helmond Sport - Willem II

Helmond Sport en Willem II treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Willem II in de Eerste Divisie vond plaats op 13 februari 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Willem II favoriet. 1 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Helmond Sport. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.