Nabeschouwing Jong Ajax - Almere City (1-1) || Eerste Divisie 2013/2014

Maandag 2 december 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Jong Ajax het maandag 2 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - Almere City (1-1)

De Eerste Divisie 2013/2014 wedstrijd tussen Jong Ajax en Almere City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 28e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Andersen. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Almere City dat via F. Serrarens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - Almere City
1
1
LIVE Jong Ajax - Almere City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Almere City Gele kaart voor L. Nieuwpoort Almere City
25' Wissel Almere City Wissel M. Busse voor L. Nieuwpoort Almere City
28' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt L. Andersen Jong Ajax
43' Wissel Almere City Wissel V. Janssen voor C. Dissels Almere City
46' Doelpunt Almere City Doelpunt F. Serrarens Almere City
55' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor M. van der Hoorn Jong Ajax
63' Wissel Jong Ajax Wissel D. Martina voor R. Ligeon Jong Ajax
70' Wissel Jong Ajax Wissel D. Meleg voor S. Hendriks Jong Ajax
72' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor K. Tete Jong Ajax
76' Gele kaart Almere City Gele kaart voor F. Serrarens Almere City
80' Wissel Almere City Wissel E. Boldewijn voor F. Serrarens Almere City