Nabeschouwing Jong Ajax - De Graafschap (1-2) || Eerste Divisie 2013/2014

Maandag 11 november 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Jong Ajax het maandag 11 november 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - De Graafschap (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en De Graafschap is geëindigd in een 1-2 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Hendriks. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het De Graafschap dat via A. Jansen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 57e minuut moest Jong Ajax verder met een man minder nadat D. Martina een rode kaart had gekregen. Het lukte De Graafschap in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 58e minuut scoorde De Graafschap via P. Parzyszek, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - De Graafschap
1
2
LIVE Jong Ajax - De Graafschap 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Hendriks Jong Ajax
43' Doelpunt De Graafschap Doelpunt A. Jansen De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel V. Lazić voor M. Massop De Graafschap
57' Rode kaart Jong Ajax Rode kaart voor D. Martina Jong Ajax
58' Penalty De Graafschap Penalty P. Parzyszek De Graafschap
58' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor T. Sana Jong Ajax
62' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor N. de Bondt Jong Ajax
62' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor A. Jansen De Graafschap
63' Wissel Jong Ajax Wissel J. Bitter voor L. de Sa Jong Ajax
63' Wissel Jong Ajax Wissel S. Sno voor Chengkuai Wang Jong Ajax
63' Wissel Jong Ajax Wissel B. van den Boomen voor K. Tete Jong Ajax
68' Wissel De Graafschap Wissel R. Pröpper voor S. Echcharaf De Graafschap
87' Wissel De Graafschap Wissel J. van Ewijk voor T. Vincken De Graafschap