Nabeschouwing Jong Ajax - TOP Oss (2-1) || Eerste Divisie 2013/2014

Maandag 27 januari 2014 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Jong Ajax het maandag 27 januari 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - TOP Oss (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en TOP Oss is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Meleg. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Jong Ajax dat via S. Denswil dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Philips dacht na 82 minuten te scoren voor TOP Oss, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - TOP Oss
2
1
LIVE Jong Ajax - TOP Oss 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel TOP Oss Wissel M. Maletić voor R. van de Sande TOP Oss
35' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. Meleg Jong Ajax
39' Wissel TOP Oss Wissel L. Piqué voor J. Jansen TOP Oss
46' Wissel Jong Ajax Wissel V. Vermeij voor N. de Bondt Jong Ajax
52' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor G. Tissingh TOP Oss
54' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Denswil Jong Ajax
79' Wissel TOP Oss Wissel J. Falkenstein voor M. van der Sloot TOP Oss
82' Doelpunt TOP Oss Doelpunt G. Philips TOP Oss
89' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor R. Ligeon Jong Ajax
89' Wissel Jong Ajax Wissel S. Keskin voor D. Meleg Jong Ajax
93' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor S. Denswil Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - TOP Oss
Opstellingen Jong Ajax - TOP Oss

Voorbeschouwing Jong Ajax - TOP Oss

Jong Ajax en TOP Oss treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 9 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is TOP Oss favoriet. 1 keer wist de ploeg van Jong Ajax te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Jong Ajax. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.