Nabeschouwing Jong Ajax - Twente II (2-1) || Eerste Divisie 2013/2014

Vrijdag 30 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Jong Ajax het vrijdag 30 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Twente II. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - Twente II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - Twente II (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en Twente II is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Vermeij. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut kreeg J. de Kamps van Jong Ajax voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Jong Ajax de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. B. Lazic dacht na 65 minuten te scoren voor Jong Ajax, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Twente II via C. Peters, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut moest Twente II verder met een man minder, nadat N. Kuiper een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - Twente II
2
1
LIVE Jong Ajax - Twente II 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - Twente II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor J. de Kamps Jong Ajax
38' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Vermeij Jong Ajax
48' Gele kaart Twente II Gele kaart voor M. Yahaya Twente II
52' Tweede gele kaart Jong Ajax Tweede gele kaart voor J. de Kamps Jong Ajax
59' Wissel Twente II Wissel J. Oosterwijk voor T. Leugers Twente II
65' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt B. Lazic Jong Ajax
65' Wissel Twente II Wissel L. Bleker voor M. Yahaya Twente II
69' Wissel Jong Ajax Wissel D. Meleg voor L. de Sa Jong Ajax
77' Wissel Jong Ajax Wissel S. Marinković voor D. Martina Jong Ajax
77' Wissel Twente II Wissel K. Vida voor P. Bijen Twente II
81' Gele kaart Twente II Gele kaart voor N. Kuiper Twente II
86' Doelpunt Twente II Doelpunt C. Peters Twente II
88' Tweede gele kaart Twente II Tweede gele kaart voor N. Kuiper Twente II
88' Gele kaart Twente II Gele kaart voor M. Born Twente II
89' Wissel Jong Ajax Wissel S. Lobotka voor A. El Hasnaoui Jong Ajax