Nabeschouwing Jong Ajax - Willem II (1-1) || Eerste Divisie 2013/2014

Zondag 15 september 2013 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Jong Ajax het zondag 15 september 2013 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Jong Ajax - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - Willem II (1-1)

De Eerste Divisie 2013/2014 wedstrijd tussen Jong Ajax en Willem II geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 21e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Andersen. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Willem II dat via Bruno Andrade dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - Willem II
1
1
LIVE Jong Ajax - Willem II 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt L. Andersen Jong Ajax
28' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor F. Sporkslede Jong Ajax
35' Wissel Jong Ajax Wissel B. Kuipers voor D. Gravenberch Jong Ajax
46' Wissel Jong Ajax Wissel K. Tete voor D. Blind Jong Ajax
46' Wissel Willem II Wissel G. Jallo voor T. Cornelisse Willem II
50' Penalty Willem II Penalty Bruno Andrade Willem II
50' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor K. Tete Jong Ajax
71' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. Klaassen Jong Ajax
74' Wissel Willem II Wissel N. Vossebelt voor R. Ippel Willem II
75' Gele kaart Willem II Gele kaart voor N. Vossebelt Willem II
79' Wissel Jong Ajax Wissel D. Meleg voor S. Hendriks Jong Ajax
81' Wissel Willem II Wissel J. Lumu voor Bruno Andrade Willem II
83' Gele kaart Willem II Gele kaart voor R. Haemhouts Willem II
90' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. Heerkens Willem II