Nabeschouwing Jong PSV - Helmond Sport (3-0) || Eerste Divisie 2013/2014

Maandag 10 februari 2014 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Jong PSV het maandag 10 februari 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport.

Via de Jong PSV - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Helmond Sport (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Helmond Sport is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Jong PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Wijnaldum. Helaas voor Jong PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Jong PSV dat via A. Schalk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Schalk dacht na 91 minuten te scoren voor Jong PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - Helmond Sport
3
0
LIVE Jong PSV - Helmond Sport 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Jong PSV Doelpunt G. Wijnaldum Jong PSV
14' Doelpunt Jong PSV Doelpunt A. Schalk Jong PSV
39' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor C. Kazlauskas Helmond Sport
46' Wissel Jong PSV Wissel R. Vloet voor G. Wijnaldum Jong PSV
58' Wissel Helmond Sport Wissel K. Bridji voor M. Siers Helmond Sport
72' Wissel Helmond Sport Wissel D. Nieskens voor K. Visser Helmond Sport
72' Wissel Helmond Sport Wissel J. David voor M. Janssen Helmond Sport
74' Wissel Jong PSV Wissel M. Rayhi voor A. Boljević Jong PSV
85' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor C. Leemans Jong PSV
91' Doelpunt Jong PSV Doelpunt A. Schalk Jong PSV
91' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor P. van Ooijen Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Helmond Sport
Opstellingen Jong PSV - Helmond Sport

Voorbeschouwing Jong PSV - Helmond Sport

Jong PSV en Helmond Sport treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 18 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.