Nabeschouwing Jong PSV - Telstar (3-1) || Eerste Divisie 2013/2014

Maandag 28 oktober 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Jong PSV het maandag 28 oktober 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar.

Via de Jong PSV - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Telstar (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Telstar is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Jong PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Leemans. Helaas voor Jong PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Jong PSV dat via M. Rayhi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Kulhan dacht na 54 minuten te scoren voor Telstar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Jong PSV via R. Vloet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 75e minuut werd R. Vloet van Jong PSV met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Jong PSV met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Jong PSV - Telstar
3
1
LIVE Jong PSV - Telstar 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Jong PSV Doelpunt C. Leemans Jong PSV
38' Doelpunt Jong PSV Doelpunt M. Rayhi Jong PSV
46' Wissel Telstar Wissel I. Maayen voor T. Keurntjes Telstar
46' Wissel Telstar Wissel O. Rifai voor T. van Huizen Telstar
53' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Manolev Jong PSV
54' Doelpunt Telstar Doelpunt J. Kulhan Telstar
57' Doelpunt Jong PSV Doelpunt R. Vloet Jong PSV
67' Gele kaart Telstar Gele kaart voor K. van Essen Telstar
69' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor C. Leemans Jong PSV
75' Rode kaart Jong PSV Rode kaart voor R. Vloet Jong PSV
76' Wissel Telstar Wissel O. Klos voor S. Lettinga Telstar
79' Wissel Jong PSV Wissel F. Noor voor M. Rayhi Jong PSV
85' Wissel Jong PSV Wissel R. Bentancourt voor E. van Overbeek Jong PSV
90' Wissel Jong PSV Wissel T. Özbozkurt voor C. Leemans Jong PSV