Nabeschouwing MVV Maastricht - Almere City (2-1) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 19 oktober 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt MVV Maastricht het vrijdag 19 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Almere City (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Almere City is geëindigd in een 2-1 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Almere City op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van Zaanen. Helaas voor Almere City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het MVV Maastricht dat via T. van Hyfte dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Esajas dacht na 56 minuten te scoren voor MVV Maastricht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - Almere City
2
1
LIVE MVV Maastricht - Almere City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Almere City Gele kaart voor F. Serrarens Almere City
13' Doelpunt Almere City Doelpunt R. van Zaanen Almere City
20' Gele kaart Almere City Gele kaart voor S. De Wit Almere City
30' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt T. van Hyfte MVV Maastricht
44' Wissel Almere City Wissel G. Felixdaal voor P. Beekmans Almere City
56' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt M. Esajas MVV Maastricht
72' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor S. Lilipaly Almere City
79' Wissel MVV Maastricht Wissel C. Gillis voor B. Smeets MVV Maastricht
80' Wissel Almere City Wissel S. Keller voor L. Resodihardjo Almere City
87' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Voorjans voor D. Schreurs MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Almere City
Opstellingen MVV Maastricht - Almere City

Voorbeschouwing MVV Maastricht - Almere City

MVV Maastricht en Almere City treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 9 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor MVV Maastricht. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is MVV Maastricht favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.