Nabeschouwing PEC Zwolle - RKC Waalwijk (0-3) || Eerste Divisie 2010/2011

Vrijdag 22 april 2011 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2010/2011 neemt PEC Zwolle het vrijdag 22 april 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk.

Via de PEC Zwolle - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - RKC Waalwijk (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen PEC Zwolle en RKC Waalwijk is geëindigd in een 0-3 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut dacht RKC Waalwijk op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Benson. Helaas voor RKC Waalwijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut moest J. Drost van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest PEC Zwolle verder met een speler minder. D. Boerrigter dacht na 65 minuten te scoren voor RKC Waalwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde RKC Waalwijk via D. de Groot, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - RKC Waalwijk
LIVE PEC Zwolle - RKC Waalwijk 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor S. Bakkati PEC Zwolle
8' Penalty RKC Waalwijk Penalty F. Benson RKC Waalwijk
31' Wissel RKC Waalwijk Wissel A. Meijers voor S. Bandjar RKC Waalwijk
46' Wissel PEC Zwolle Wissel J. Pot voor G. Justiana PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Y. Wildschut voor E. Bakker PEC Zwolle
58' Rode kaart PEC Zwolle Rode kaart voor J. Drost PEC Zwolle
59' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor L. ter Wielen PEC Zwolle
65' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt D. Boerrigter RKC Waalwijk
66' Wissel RKC Waalwijk Wissel Toni Varela voor S. Duits RKC Waalwijk
66' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. van Hout voor F. Benson RKC Waalwijk
71' Wissel PEC Zwolle Wissel N. Maachi voor S. Ars PEC Zwolle
80' Penalty RKC Waalwijk Penalty D. de Groot RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - RKC Waalwijk
Opstellingen PEC Zwolle - RKC Waalwijk

Voorbeschouwing PEC Zwolle - RKC Waalwijk

PEC Zwolle en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en RKC Waalwijk in de Eerste Divisie vond plaats op 1 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor RKC Waalwijk. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is RKC Waalwijk favoriet. 3 keer wist de ploeg van PEC Zwolle te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PEC Zwolle. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.