Nabeschouwing RBC - SC Cambuur (2-2) || Eerste Divisie 2010/2011

Vrijdag 18 februari 2011 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2010/2011 neemt RBC het vrijdag 18 februari 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur.

Via de RBC - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RBC - SC Cambuur (2-2)

De Eerste Divisie 2010/2011 wedstrijd tussen RBC en SC Cambuur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 28e minuut dacht RBC op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Zuidam. Helaas voor RBC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het SC Cambuur dat via K. Diaz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Ghoochannejhad dacht na 77 minuten te scoren voor SC Cambuur, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde RBC via C.Toet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 92e minuut werd D. Guijt van SC Cambuur met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor RBC met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken RBC - SC Cambuur
2
2
LIVE RBC - SC Cambuur 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RBC - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt RBC Doelpunt J. Zuidam RBC
46' Wissel SC Cambuur Wissel S. van der Heide voor O. Türk SC Cambuur
48' Wissel SC Cambuur Wissel L. Hese voor R. van Boxel SC Cambuur
54' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt K. Diaz SC Cambuur
70' Wissel RBC Wissel V. Lazic voor F. Jardim RBC
77' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Ghoochannejhad SC Cambuur
79' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor G. Luirink SC Cambuur
80' Doelpunt RBC Doelpunt C.Toet RBC
82' Wissel RBC Wissel P. Veerman voor M. de Leeuw RBC
83' Gele kaart RBC Gele kaart voor M. Boddaert RBC
89' Gele kaart RBC Gele kaart voor R. Seuntjes RBC
92' Rode kaart SC Cambuur Rode kaart voor D. Guijt SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting RBC - SC Cambuur
Opstellingen RBC - SC Cambuur

Voorbeschouwing RBC - SC Cambuur

RBC en SC Cambuur treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen RBC en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 26 november 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 4 keer wist de ploeg van RBC te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor RBC. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.