Nabeschouwing SC Cambuur - Almere City (5-2) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 14 september 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt SC Cambuur het vrijdag 14 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Almere City (5-2)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en Almere City is geëindigd in een 5-2 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht SC Cambuur op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Hemmen. Helaas voor SC Cambuur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het SC Cambuur dat via O. Schokker dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. de Leeuw dacht na 51 minuten te scoren voor SC Cambuur, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde SC Cambuur via O. Schokker, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist Almere City via R. van Zaanen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 76e minuut scoorde M. van der Heide namens SC Cambuur. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 87e minuut leek R. van Zaanen te scoren voor Almere City, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Almere City
5
2
LIVE SC Cambuur - Almere City 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Hemmen SC Cambuur
21' Gele kaart Almere City Gele kaart voor S. Aharar Almere City
26' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt O. Schokker SC Cambuur
51' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. de Leeuw SC Cambuur
65' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt O. Schokker SC Cambuur
65' Wissel Almere City Wissel D. Lanser voor R. Guerain Almere City
67' Wissel SC Cambuur Wissel L. Broekhof voor T. Bakens SC Cambuur
67' Wissel SC Cambuur Wissel M. van der Heide voor E. Bakker SC Cambuur
74' Doelpunt Almere City Doelpunt R. van Zaanen Almere City
75' Wissel SC Cambuur Wissel A. Tighadouini voor O. Schokker SC Cambuur
76' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. van der Heide SC Cambuur
78' Wissel Almere City Wissel R. Meulens voor R. Browne Almere City
86' Wissel Almere City Wissel K. Tadmine voor J. Oost Almere City
87' Doelpunt Almere City Doelpunt R. van Zaanen Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Almere City
Opstellingen SC Cambuur - Almere City

Voorbeschouwing SC Cambuur - Almere City

SC Cambuur en Almere City treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 10 februari 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is SC Cambuur favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.