Nabeschouwing SC Cambuur - FC Emmen (6-2) || Eerste Divisie 2008/2009

Vrijdag 29 augustus 2008 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2008/2009 neemt SC Cambuur het vrijdag 29 augustus 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Emmen.

Via de SC Cambuur - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - FC Emmen (6-2)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en FC Emmen is geëindigd in een 6-2 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht SC Cambuur op voorsprong te komen via een doelpunt van S. van der Heide. Helaas voor SC Cambuur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het SC Cambuur dat via N. Maachi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Maachi dacht na 38 minuten te scoren voor SC Cambuur, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 55e minuut scoorde FC Emmen via T. Matavz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist SC Cambuur via D. Guijt de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 77e minuut scoorde R. ter Heide namens SC Cambuur. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 84e minuut leek T. Matavz te scoren voor FC Emmen, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 85e minuut leek M. de Vries te scoren voor SC Cambuur, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - FC Emmen
6
2
LIVE SC Cambuur - FC Emmen 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. van der Heide SC Cambuur
13' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Maachi SC Cambuur
34' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. van der Kruis FC Emmen
35' Wissel FC Emmen Wissel M. Jensen voor M. Pannekoek FC Emmen
38' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt N. Maachi SC Cambuur
45' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Zijm FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel K. Görtz voor J. Schotman FC Emmen
48' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Bevaart FC Emmen
55' Doelpunt FC Emmen Doelpunt T. Matavz FC Emmen
62' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt D. Guijt SC Cambuur
64' Wissel FC Emmen Wissel R. Krohne voor G. Verweij FC Emmen
69' Wissel SC Cambuur Wissel R. El Khalifi voor M. Mboua SC Cambuur
77' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. ter Heide SC Cambuur
80' Wissel SC Cambuur Wissel M. de Vries voor R. ter Heide SC Cambuur
82' Wissel SC Cambuur Wissel D. van der Ree voor R. Jansen SC Cambuur
84' Doelpunt FC Emmen Doelpunt T. Matavz FC Emmen
85' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. de Vries SC Cambuur
88' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. Krohne FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - FC Emmen
Opstellingen SC Cambuur - FC Emmen

Voorbeschouwing SC Cambuur - FC Emmen

SC Cambuur en FC Emmen treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en FC Emmen in de Eerste Divisie vond plaats op 10 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is FC Emmen favoriet. 4 keer wist de ploeg van SC Cambuur te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor SC Cambuur. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.