Nabeschouwing SC Cambuur - FC Volendam (2-2) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 21 december 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt SC Cambuur het vrijdag 21 december 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - FC Volendam (2-2)

De Eerste Divisie 2012/2013 wedstrijd tussen SC Cambuur en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 9e minuut dacht SC Cambuur op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Tighadouini. Helaas voor SC Cambuur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het FC Volendam dat via J. Tuyp dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. van der Werff dacht na 62 minuten te scoren voor FC Volendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde SC Cambuur via M. Hemmen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - FC Volendam
2
2
LIVE SC Cambuur - FC Volendam 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt A. Tighadouini SC Cambuur
44' Doelpunt FC Volendam Doelpunt J. Tuyp FC Volendam
60' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Dijkstra SC Cambuur
62' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. van der Werff FC Volendam
63' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Hemmen SC Cambuur
66' Wissel SC Cambuur Wissel M. Barto voor E. Bakker SC Cambuur
67' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. van der Werff FC Volendam
73' Wissel FC Volendam Wissel L. Marengo voor R. Mühren FC Volendam
76' Wissel SC Cambuur Wissel M. de Leeuw voor O. Schokker SC Cambuur
82' Wissel FC Volendam Wissel N. Tol voor B. Kuwas FC Volendam
85' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor G. Koning FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - FC Volendam
Opstellingen SC Cambuur - FC Volendam

Voorbeschouwing SC Cambuur - FC Volendam

SC Cambuur en FC Volendam treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 12 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is SC Cambuur favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl FC Volendam slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.