Nabeschouwing SC Cambuur - Sparta Rotterdam (3-1) || Eerste Divisie 2010/2011

Vrijdag 12 november 2010 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2010/2011 neemt SC Cambuur het vrijdag 12 november 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Sparta Rotterdam (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en Sparta Rotterdam is geëindigd in een 3-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Sparta Rotterdam op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Voskamp. Helaas voor Sparta Rotterdam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het SC Cambuur dat via N. Maachi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 57e minuut moest Sparta Rotterdam verder met een man minder nadat M. de Roon een rode kaart had gekregen. Het lukte SC Cambuur in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 59e minuut scoorde SC Cambuur via Z. Kapralik, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist SC Cambuur via S. van der Heide de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Sparta Rotterdam
3
1
LIVE SC Cambuur - Sparta Rotterdam 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt J. Voskamp Sparta Rotterdam
34' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Knol Sparta Rotterdam
35' Penalty SC Cambuur Penalty N. Maachi SC Cambuur
39' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Z. Kapralik SC Cambuur
40' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor O. Türk SC Cambuur
46' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor N. Maachi SC Cambuur
49' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Rustenberg SC Cambuur
57' Rode kaart Sparta Rotterdam Rode kaart voor M. de Roon Sparta Rotterdam
58' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor K. Strootman Sparta Rotterdam
59' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt Z. Kapralik SC Cambuur
61' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor K. Diaz SC Cambuur
71' Wissel SC Cambuur Wissel M. de Vries voor O. Türk SC Cambuur
71' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Godee voor M. van den Berg Sparta Rotterdam
75' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor J. John Sparta Rotterdam
78' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Jansen SC Cambuur
80' Wissel SC Cambuur Wissel N. Mamedov voor K. Diaz SC Cambuur
81' Wissel SC Cambuur Wissel L. Hese voor R. Jansen SC Cambuur
82' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. van der Heide SC Cambuur