Nabeschouwing SC Cambuur - Sparta Rotterdam (3-2) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 21 september 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt SC Cambuur het vrijdag 21 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Sparta Rotterdam (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en Sparta Rotterdam is geëindigd in een 3-2 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Sparta Rotterdam op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Deekman. Helaas voor Sparta Rotterdam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Sparta Rotterdam dat via I. Bel Hassani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Hemmen dacht na 56 minuten te scoren voor SC Cambuur, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde SC Cambuur via M. Hemmen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist SC Cambuur via M. van der Heide de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Sparta Rotterdam
3
2
LIVE SC Cambuur - Sparta Rotterdam 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt D. Deekman Sparta Rotterdam
36' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt I. Bel Hassani Sparta Rotterdam
46' Wissel SC Cambuur Wissel A. Tighadouini voor M. de Leeuw SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel M. van der Heide voor T. Keurntjes SC Cambuur
56' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Hemmen SC Cambuur
64' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Hemmen SC Cambuur
67' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Buijs voor Q. Martinus Sparta Rotterdam
69' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. van der Heide SC Cambuur
75' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor E. Bakker SC Cambuur
78' Wissel SC Cambuur Wissel M. Barto voor M. Hemmen SC Cambuur
81' Wissel Sparta Rotterdam Wissel P. Gladon voor Toni Varela Sparta Rotterdam
85' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Mahi voor D. Deekman Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Sparta Rotterdam
Opstellingen SC Cambuur - Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing SC Cambuur - Sparta Rotterdam

SC Cambuur en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie vond plaats op 18 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel SC Cambuur als Sparta Rotterdam wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.