Nabeschouwing SC Cambuur - Telstar (3-2) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 30 november 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt SC Cambuur het vrijdag 30 november 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Telstar (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en Telstar is geëindigd in een 3-2 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 32e minuut dacht SC Cambuur op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Tighadouini. Helaas voor SC Cambuur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het SC Cambuur dat via A. Tighadouini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Isoufi dacht na 55 minuten te scoren voor Telstar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde SC Cambuur via E. Bakker, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 87 minuten spelen wist Telstar via R. Murphy de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Telstar
3
2
LIVE SC Cambuur - Telstar 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Isoufi Telstar
32' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt A. Tighadouini SC Cambuur
35' Gele kaart Telstar Gele kaart voor F. Korpershoek Telstar
35' Wissel SC Cambuur Wissel J. Vosselman voor M. van der Laan SC Cambuur
37' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt A. Tighadouini SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel M. Barto voor M. Hemmen SC Cambuur
46' Wissel Telstar Wissel L. Resida voor J. Kulhan Telstar
55' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Isoufi Telstar
74' Gele kaart Telstar Gele kaart voor C. Cijntje Telstar
75' Penalty SC Cambuur Penalty E. Bakker SC Cambuur
77' Wissel Telstar Wissel G. Salasiwa voor S. Lettinga Telstar
78' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. El Makrini SC Cambuur
84' Gele kaart Telstar Gele kaart voor J. Promes Telstar
84' Wissel Telstar Wissel R. Murphy voor G. Hoogvliets Telstar
87' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Murphy Telstar
87' Wissel SC Cambuur Wissel T. Keurntjes voor A. Tighadouini SC Cambuur
92' Gele kaart Telstar Gele kaart voor C. MacIntosh Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Telstar
Opstellingen SC Cambuur - Telstar

Voorbeschouwing SC Cambuur - Telstar

SC Cambuur en Telstar treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 27 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is SC Cambuur favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.