Nabeschouwing Sparta Rotterdam - OVV (1-1) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 24 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt Sparta Rotterdam het vrijdag 24 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OVV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - OVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - OVV (1-1)

De Eerste Divisie 2012/2013 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en OVV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 36e minuut dacht OVV op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Godee. Helaas voor OVV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Sparta Rotterdam dat via S. Calabro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - OVV
1
1
LIVE Sparta Rotterdam - OVV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - OVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt OVV Doelpunt J. Godee OVV
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel H. Dijkhuizen voor D. Deekman Sparta Rotterdam
48' Gele kaart OVV Gele kaart voor N. Hengelman OVV
62' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor H. Dijkhuizen Sparta Rotterdam
63' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Bilate voor Q. Martinus Sparta Rotterdam
66' Gele kaart OVV Gele kaart voor O. Klos OVV
71' Wissel OVV Wissel T. Receveur voor O. Klos OVV
73' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt S. Calabro Sparta Rotterdam
74' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Mahi voor D. Buijs Sparta Rotterdam
79' Wissel OVV Wissel P. John voor V. Schulmeister OVV
80' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor I. Bel Hassani Sparta Rotterdam
89' Gele kaart OVV Gele kaart voor I. Bakx OVV
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - OVV
Opstellingen Sparta Rotterdam - OVV

Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - OVV

Sparta Rotterdam en OVV treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en OVV in de Eerste Divisie vond plaats op 20 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sparta Rotterdam favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl OVV slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.