Nabeschouwing Telstar - FC Dordrecht (1-2) || Eerste Divisie 2010/2011

Maandag 13 september 2010 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie 2010/2011 neemt Telstar het maandag 13 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht.

Via de Telstar - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Dordrecht (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en FC Dordrecht is geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 32e minuut dacht Telstar op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Smit. Helaas voor Telstar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het FC Dordrecht dat via N. Coster dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Cecilio Lopes dacht na 50 minuten te scoren voor FC Dordrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 89e minuut werd T. van Huizen van Telstar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Telstar het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 90e minuut moest FC Dordrecht verder met een man minder, nadat N. Coster een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Telstar - FC Dordrecht
1
2
LIVE Telstar - FC Dordrecht 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Correia Telstar
24' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor B. van Muyen FC Dordrecht
27' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Cecilio Lopes FC Dordrecht
32' Doelpunt Telstar Doelpunt A. Smit Telstar
34' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt N. Coster FC Dordrecht
34' Gele kaart Telstar Gele kaart voor J. Tesselaar Telstar
50' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt Cecilio Lopes FC Dordrecht
62' Gele kaart Telstar Gele kaart voor W. de Vogel Telstar
62' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor N. Coster FC Dordrecht
63' Wissel Telstar Wissel I. Haddad voor E. Gyasi Telstar
63' Wissel Telstar Wissel S. Kurbegovic voor A. Smit Telstar
71' Wissel Telstar Wissel F. Narsingh voor K. Brands Telstar
73' Gele kaart Telstar Gele kaart voor F. Narsingh Telstar
74' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Jongebloet voor E. Quekel FC Dordrecht
87' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Aouragh voor M. Kalisse FC Dordrecht
89' Rode kaart Telstar Rode kaart voor T. van Huizen Telstar
90' Tweede gele kaart FC Dordrecht Tweede gele kaart voor N. Coster FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - FC Dordrecht
Opstellingen Telstar - FC Dordrecht

Voorbeschouwing Telstar - FC Dordrecht

Telstar en FC Dordrecht treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 11 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Dordrecht. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is FC Dordrecht favoriet. 5 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Telstar. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.