Nabeschouwing Telstar - Go Ahead Eagles (1-3) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 1 maart 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt Telstar het vrijdag 1 maart 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles.

Via de Telstar - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Go Ahead Eagles (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kolder. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Go Ahead Eagles dat via Q. Promes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Isoufi dacht na 34 minuten te scoren voor Telstar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Go Ahead Eagles via X. Houtkoop, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Go Ahead Eagles
1
3
LIVE Telstar - Go Ahead Eagles 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Kolder Go Ahead Eagles
16' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor B. Vriends Go Ahead Eagles
17' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt Q. Promes Go Ahead Eagles
32' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Kolder Go Ahead Eagles
34' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Isoufi Telstar
63' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt X. Houtkoop Go Ahead Eagles
78' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Matusiwa Telstar
81' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Kromkamp voor B. Vriends Go Ahead Eagles
83' Wissel Telstar Wissel R. Murphy voor F. Korpershoek Telstar
92' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor C. Misidjan Go Ahead Eagles
90' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Kaak voor J. Antonia Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Go Ahead Eagles
Opstellingen Telstar - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing Telstar - Go Ahead Eagles

Telstar en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 5 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 7 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Telstar. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.