Nabeschouwing TOP Oss - Almere City (3-2) || Eerste Divisie 2012/2013

Maandag 1 april 2013 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt TOP Oss het maandag 1 april 2013 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Almere City (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Almere City is geëindigd in een 3-2 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht TOP Oss op voorsprong te komen via een doelpunt van M. van der Sloot. Helaas voor TOP Oss werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 6e minuut was het Almere City dat via F. Serrarens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. van der Sloot dacht na 53 minuten te scoren voor TOP Oss, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Almere City via C. Dissels, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist TOP Oss via K. Teijsse de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Almere City
3
2
LIVE TOP Oss - Almere City 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt TOP Oss Doelpunt M. van der Sloot TOP Oss
6' Doelpunt Almere City Doelpunt F. Serrarens Almere City
27' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor M. Nalbantoglu TOP Oss
52' Gele kaart Almere City Gele kaart voor H. Faik Almere City
53' Penalty TOP Oss Penalty M. van der Sloot TOP Oss
62' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Piqué TOP Oss
68' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor H. Faik Almere City
70' Doelpunt Almere City Doelpunt C. Dissels Almere City
73' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. van den Ouweland TOP Oss
73' Wissel TOP Oss Wissel M. Koot voor R. de Ruiter TOP Oss
79' Wissel Almere City Wissel R. Meulens voor R. Browne Almere City
82' Doelpunt TOP Oss Doelpunt K. Teijsse TOP Oss
83' Wissel TOP Oss Wissel T. Nelemans voor C. Latupeirissa TOP Oss
83' Wissel Almere City Wissel S. De Wit voor B. Ottenhoff Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Almere City
Opstellingen TOP Oss - Almere City

Voorbeschouwing TOP Oss - Almere City

TOP Oss en Almere City treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 31 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Almere City favoriet. 7 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor TOP Oss. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.