Nabeschouwing TOP Oss - FC Den Bosch (2-1) || Eerste Divisie 2012/2013

Zondag 12 augustus 2012 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt TOP Oss het zondag 12 augustus 2012 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Den Bosch (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Den Bosch is geëindigd in een 2-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht TOP Oss op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Görgülü. Helaas voor TOP Oss werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het FC Den Bosch dat via R. Seuntjes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. van der Sloot dacht na 72 minuten te scoren voor TOP Oss, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - FC Den Bosch
2
1
LIVE TOP Oss - FC Den Bosch 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt TOP Oss Doelpunt F. Görgülü TOP Oss
24' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor R. Seuntjes FC Den Bosch
31' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Seuntjes FC Den Bosch
46' Wissel TOP Oss Wissel M. Koot voor J. Braam TOP Oss
66' Wissel FC Den Bosch Wissel W. de Vogel voor J. Vlug FC Den Bosch
68' Wissel TOP Oss Wissel J. van den Ouweland voor R. van den Dungen TOP Oss
71' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor T. Hofstede FC Den Bosch
72' Doelpunt TOP Oss Doelpunt M. van der Sloot TOP Oss
74' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor E. Boldewijn FC Den Bosch
80' Wissel FC Den Bosch Wissel A. van den Hurk voor E. Boldewijn FC Den Bosch
81' Wissel TOP Oss Wissel R. de Ruiter voor C. Latupeirissa TOP Oss
86' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor M. van der Sloot TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Den Bosch
Opstellingen TOP Oss - FC Den Bosch

Voorbeschouwing TOP Oss - FC Den Bosch

TOP Oss en FC Den Bosch treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 27 februari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is FC Den Bosch favoriet. 7 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor TOP Oss. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.