Nabeschouwing TOP Oss - Veendam (2-3) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 2 november 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt TOP Oss het vrijdag 2 november 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Veendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Veendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Veendam (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Veendam is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Veendam. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht TOP Oss op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Koot. Helaas voor TOP Oss werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Veendam dat via B. Deul dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Deul dacht na 44 minuten te scoren voor Veendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde TOP Oss via R. van de Sande, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 79 minuten spelen wist Veendam via T. Overtoom de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Veendam
2
3
LIVE TOP Oss - Veendam 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Veendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt TOP Oss Doelpunt M. Koot TOP Oss
26' Doelpunt Veendam Doelpunt B. Deul Veendam
38' Wissel Veendam Wissel D. Menting voor S. Rozema Veendam
44' Doelpunt Veendam Doelpunt B. Deul Veendam
59' Wissel TOP Oss Wissel M. van der Sloot voor R. de Ruiter TOP Oss
78' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. van de Sande TOP Oss
79' Doelpunt Veendam Doelpunt T. Overtoom Veendam
80' Gele kaart Veendam Gele kaart voor M. Apau Veendam
81' Wissel Veendam Wissel J. Opoku voor L. Hutten Veendam
84' Wissel TOP Oss Wissel J. Robertson voor M. Stockentree TOP Oss
84' Wissel Veendam Wissel N. Loohuis voor L. Lambooij Veendam
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Veendam
Opstellingen TOP Oss - Veendam

Voorbeschouwing TOP Oss - Veendam

TOP Oss en Veendam treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Veendam in de Eerste Divisie vond plaats op 23 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Veendam favoriet. 7 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor TOP Oss. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.