Nabeschouwing Twente II - FC Volendam (2-4) || Eerste Divisie 2013/2014

Maandag 10 februari 2014 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Twente II het maandag 10 februari 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam.

Via de Twente II - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Twente II - FC Volendam (2-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Twente II en FC Volendam is geëindigd in een 2-4 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht FC Volendam op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Mühren. Helaas voor FC Volendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het FC Volendam dat via S. Laghmouchi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Hölscher dacht na 24 minuten te scoren voor Twente II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 39e minuut scoorde FC Volendam via R. Mühren, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist FC Volendam via R. Mühren de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 73e minuut scoorde J. Pelupessy namens Twente II. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Twente II - FC Volendam
2
4
LIVE Twente II - FC Volendam 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Twente II - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Mühren FC Volendam
21' Doelpunt FC Volendam Doelpunt S. Laghmouchi FC Volendam
24' Doelpunt Twente II Doelpunt T. Hölscher Twente II
39' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Mühren FC Volendam
52' Wissel Twente II Wissel A. Rendla voor J. Oosterwijk Twente II
55' Gele kaart Twente II Gele kaart voor T. Hölscher Twente II
58' Wissel Twente II Wissel J. Pelupessy voor R. Tapia Twente II
59' Gele kaart Twente II Gele kaart voor L. Đorđević Twente II
68' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Mühren FC Volendam
71' Wissel FC Volendam Wissel D. Menzo voor B. Kuwas FC Volendam
73' Doelpunt Twente II Doelpunt J. Pelupessy Twente II
81' Wissel FC Volendam Wissel R. Fafiani voor R. Mühren FC Volendam
84' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor G. Koning FC Volendam
90' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. Menzo FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting Twente II - FC Volendam
Opstellingen Twente II - FC Volendam

Voorbeschouwing Twente II - FC Volendam

Twente II en FC Volendam treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Twente II en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 20 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is FC Volendam favoriet. 1 keer wist de ploeg van Twente II te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Twente II. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.