Nabeschouwing Twente II - Jong Ajax (0-1) || Eerste Divisie 2013/2014

Maandag 16 december 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Twente II het maandag 16 december 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax.

Via de Twente II - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Twente II - Jong Ajax (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Twente II en Jong Ajax is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 67e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van L. de Sa. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Twente II - Jong Ajax
LIVE Twente II - Jong Ajax 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Twente II - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Wissel Jong Ajax Wissel B. Kuipers voor R. Bazoer Jong Ajax
65' Gele kaart Twente II Gele kaart voor C. Peters Twente II
66' Gele kaart Twente II Gele kaart voor D. Tanda Twente II
67' Penalty Jong Ajax Penalty L. de Sa Jong Ajax
67' Gele kaart Twente II Gele kaart voor T. Breukers Twente II
68' Wissel Twente II Wissel A. Daniels voor F. Zschusschen Twente II
68' Wissel Twente II Wissel R. Hemmink voor D. Tanda Twente II
68' Wissel Jong Ajax Wissel A. El Hasnaoui voor D. Meleg Jong Ajax
81' Wissel Twente II Wissel J. Oosterwijk voor D. Koppers Twente II
88' Wissel Jong Ajax Wissel V. Vermeij voor S. Hendriks Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Twente II - Jong Ajax
Opstellingen Twente II - Jong Ajax

Voorbeschouwing Twente II - Jong Ajax

Twente II en Jong Ajax treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Twente II en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 30 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Jong Ajax favoriet. 1 keer wist de ploeg van Twente II te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Twente II. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.