Nabeschouwing Twente II - Willem II (1-2) || Eerste Divisie 2013/2014

Vrijdag 28 februari 2014 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Twente II het vrijdag 28 februari 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de Twente II - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Twente II - Willem II (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Twente II en Willem II is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Boymans. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Twente II dat via T. Hölscher dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Boymans dacht na 58 minuten te scoren voor Willem II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Twente II - Willem II
1
2
LIVE Twente II - Willem II 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Twente II - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Willem II Doelpunt R. Boymans Willem II
39' Doelpunt Twente II Doelpunt T. Hölscher Twente II
58' Doelpunt Willem II Doelpunt R. Boymans Willem II
78' Gele kaart Willem II Gele kaart voor T. Ondaan Willem II
78' Wissel Twente II Wissel J. Mannes voor A. Rendla Twente II
78' Wissel Twente II Wissel K. Fillinger voor J. Pelupessy Twente II
86' Wissel Twente II Wissel L. Bleker voor D. Tanda Twente II
86' Wissel Willem II Wissel N. Aslanyan-Mamedov voor C. Vicento Willem II
92' Wissel Willem II Wissel R. Haemhouts voor T. Ondaan Willem II
90' Wissel Willem II Wissel Renan Zanelli voor R. Boymans Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Twente II - Willem II
Opstellingen Twente II - Willem II

Voorbeschouwing Twente II - Willem II

Twente II en Willem II treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Twente II en Willem II in de Eerste Divisie vond plaats op 22 november 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Twente II. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Twente II favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.