Nabeschouwing Veendam - Almere City (3-1) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 15 februari 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt Veendam het vrijdag 15 februari 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City.

Via de Veendam - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Veendam - Almere City (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Veendam en Almere City is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Veendam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 64e minuut dacht Veendam op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Deul. Helaas voor Veendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Almere City dat via G. van Kessel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Deul dacht na 80 minuten te scoren voor Veendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 83e minuut moest Almere City verder met een man minder, nadat L. Resodihardjo een tweede gele kaart kreeg. Na 92 minuten spelen wist Veendam via R. Holder de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Veendam - Almere City
3
1
LIVE Veendam - Almere City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Veendam - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Almere City Gele kaart voor L. Resodihardjo Almere City
22' Gele kaart Almere City Gele kaart voor S. De Wit Almere City
62' Gele kaart Veendam Gele kaart voor S. Rozema Veendam
63' Wissel Almere City Wissel R. Meulens voor R. Browne Almere City
64' Doelpunt Veendam Doelpunt B. Deul Veendam
67' Doelpunt Almere City Doelpunt G. van Kessel Almere City
67' Wissel Veendam Wissel J. Opoku voor M. Vakalopoulos Veendam
70' Gele kaart Almere City Gele kaart voor G. van Kessel Almere City
80' Doelpunt Veendam Doelpunt B. Deul Veendam
80' Wissel Almere City Wissel C. Dissels voor G. van Kessel Almere City
83' Tweede gele kaart Almere City Tweede gele kaart voor L. Resodihardjo Almere City
84' Wissel Veendam Wissel R. Holder voor S. Schmeltz Veendam
86' Wissel Almere City Wissel G. Plet voor S. De Wit Almere City
92' Doelpunt Veendam Doelpunt R. Holder Veendam
92' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Kappenberg Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Veendam - Almere City
Opstellingen Veendam - Almere City

Voorbeschouwing Veendam - Almere City

Veendam en Almere City treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Veendam en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 29 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Veendam. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Almere City favoriet. 6 keer wist de ploeg van Veendam te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Veendam. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.