Nabeschouwing Veendam - RBC (2-1) || Eerste Divisie 2010/2011

Zondag 14 november 2010 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2010/2011 neemt Veendam het zondag 14 november 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen RBC.

Via de Veendam - RBC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Veendam - RBC (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Veendam en RBC is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Veendam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 56e minuut dacht Veendam op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kolder. Helaas voor Veendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het RBC dat via R. de Graaff dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Ornoch dacht na 90 minuten te scoren voor Veendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Veendam - RBC
2
1
LIVE Veendam - RBC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Veendam - RBC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Veendam Gele kaart voor M. de Leeuw Veendam
45' Gele kaart Veendam Gele kaart voor M. Apau Veendam
46' Wissel Veendam Wissel L. Lambooij voor R. Wessels Veendam
56' Doelpunt Veendam Doelpunt M. Kolder Veendam
62' Gele kaart RBC Gele kaart voor M. van Driel RBC
62' Wissel Veendam Wissel A. Ornoch voor A. Jansen Veendam
66' Wissel RBC Wissel R. de Graaff voor K. van Mierlo RBC
70' Wissel RBC Wissel P. Veerman voor M. de Leeuw RBC
79' Wissel RBC Wissel C. van den Ouweland voor W. Pollemans RBC
80' Doelpunt RBC Doelpunt R. de Graaff RBC
86' Gele kaart RBC Gele kaart voor N. Ripson RBC
87' Wissel Veendam Wissel H. Feenstra voor Qays Shayesteh Veendam
90' Doelpunt Veendam Doelpunt A. Ornoch Veendam
Video hoogtepunten en samenvatting Veendam - RBC
Opstellingen Veendam - RBC

Voorbeschouwing Veendam - RBC

Veendam en RBC treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Veendam en RBC in de Eerste Divisie vond plaats op 26 februari 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is RBC favoriet. 2 keer wist de ploeg van Veendam te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Veendam. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.