Nabeschouwing Veendam - Sparta Rotterdam (2-1) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 21 december 2012 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt Veendam het vrijdag 21 december 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam.

Via de Veendam - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Veendam - Sparta Rotterdam (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Veendam en Sparta Rotterdam is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Veendam. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Veendam op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Hutten. Helaas voor Veendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Sparta Rotterdam dat via S. Calabro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Holder dacht na 88 minuten te scoren voor Veendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 93e minuut werd T. van Huizen van Sparta Rotterdam met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sparta Rotterdam het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Veendam - Sparta Rotterdam
Goals
2
1
LIVE Veendam - Sparta Rotterdam 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Veendam - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Veendam Doelpunt L. Hutten Veendam
36' Gele kaart Veendam Gele kaart voor S. Schmeltz Veendam
37' Penalty Sparta Rotterdam Penalty S. Calabro Sparta Rotterdam
53' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor C. van Berkel Sparta Rotterdam
58' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Bilate voor Q. Martinus Sparta Rotterdam
66' Wissel Veendam Wissel B. Deul voor S. Schmeltz Veendam
68' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. van Boxel voor C. van Berkel Sparta Rotterdam
76' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. de Nooijer voor R. van Hout Sparta Rotterdam
85' Wissel Veendam Wissel R. Holder voor L. Lambooij Veendam
86' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor S. Nieuwendaal Sparta Rotterdam
88' Doelpunt Veendam Doelpunt R. Holder Veendam
93' Rode kaart Sparta Rotterdam Rode kaart voor T. van Huizen Sparta Rotterdam
93' Gele kaart Veendam Gele kaart voor R. Holder Veendam
93' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor M. Bilate Sparta Rotterdam
92' Wissel Veendam Wissel J. Wagenaar voor L. Hutten Veendam
Video hoogtepunten en samenvatting Veendam - Sparta Rotterdam
Opstellingen Veendam - Sparta Rotterdam

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Veendam - Sparta Rotterdam

Veendam en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Veendam en Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie vond plaats op 10 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sparta Rotterdam favoriet. 4 keer wist de ploeg van Veendam te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Veendam. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Veendam 1
Winst Sparta Rotterdam 4
Gelijkspel 0
Totaal 5
Tags
Veendam - Sparta Rotterdam Opstelling Veendam Opstelling Sparta Rotterdam Live Veendam - Sparta Rotterdam Live Veendam - Sparta Rotterdam kijken Veendam - Sparta Rotterdam kijken Live Veendam - Sparta Rotterdam stream Veendam - Sparta Rotterdam Fox Sports Nabeschouwing Veendam - Sparta Rotterdam Uitslag Veendam - Sparta Rotterdam Statistieken Veendam - Sparta Rotterdam Eerste Divisie 2012/2013 Veendam - Sparta Rotterdam wedden Veendam - Sparta Rotterdam gokken Veendam - Sparta Rotterdam Unibet