Nabeschouwing VVV Venlo - Jong PSV (0-2) || Eerste Divisie 2013/2014

Zondag 3 november 2013 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt VVV Venlo het zondag 3 november 2013 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Jong PSV.

Via de VVV Venlo - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Jong PSV (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Jong PSV is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Joppen in de 79e minuut, waardoor VVV-Venlo met een man minder kwam te staan. In de 80e minuut was het Jong PSV dat via M. Koch dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Özbozkurt dacht na 86 minuten te scoren voor Jong PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - Jong PSV
LIVE VVV Venlo - Jong PSV 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel VVV-Venlo Wissel P. Rajcomar voor L. de Kogel VVV-Venlo
64' Wissel VVV-Venlo Wissel O. Türk voor R. Wolters VVV-Venlo
68' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Y. Otsu VVV-Venlo
70' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Manolev Jong PSV
72' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Cooper voor J. Reimerink VVV-Venlo
78' Wissel Jong PSV Wissel T. Özbozkurt voor C. Leemans Jong PSV
79' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor G. Joppen VVV-Venlo
79' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
80' Penalty Jong PSV Penalty M. Koch Jong PSV
86' Doelpunt Jong PSV Doelpunt T. Özbozkurt Jong PSV
88' Wissel Jong PSV Wissel R. Schouw voor E. van Overbeek Jong PSV
92' Wissel Jong PSV Wissel S. Heesakkers voor M. Rayhi Jong PSV