Nabeschouwing Willem II - Almere City (5-0) || Eerste Divisie 2013/2014

Vrijdag 8 november 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Willem II het vrijdag 8 november 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Almere City (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Willem II en Almere City is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Messaoud. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Willem II dat via R. Boymans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Messaoud dacht na 33 minuten te scoren voor Willem II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Willem II via Bruno Andrade, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Willem II via N. Aslanyan-Mamedov de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Almere City
5
0
LIVE Willem II - Almere City 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Willem II Doelpunt A. Messaoud Willem II
16' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Busse Almere City
30' Doelpunt Willem II Doelpunt R. Boymans Willem II
33' Doelpunt Willem II Doelpunt A. Messaoud Willem II
39' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Bruno Andrade Willem II
46' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Wuytens Willem II
46' Wissel Almere City Wissel J. Hoefdraad voor H. Faik Almere City
46' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor T. Receveur Almere City
57' Wissel Willem II Wissel G. Jallo voor D. Wuytens Willem II
62' Penalty Willem II Penalty Bruno Andrade Willem II
63' Wissel Almere City Wissel G. Plet voor V. Janssen Almere City
73' Wissel Willem II Wissel T. Ondaan voor Bruno Andrade Willem II
80' Gele kaart Willem II Gele kaart voor N. Aslanyan-Mamedov Willem II
86' Wissel Willem II Wissel N. Vossebelt voor A. Messaoud Willem II
92' Doelpunt Willem II Doelpunt N. Aslanyan-Mamedov Willem II
90' Gele kaart Almere City Gele kaart voor C.Toet Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Almere City
Opstellingen Willem II - Almere City

Voorbeschouwing Willem II - Almere City

Willem II en Almere City treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 27 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Willem II als Almere City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.