Nabeschouwing Willem II - Jong PSV (2-0) || Eerste Divisie 2013/2014

Zondag 8 september 2013 - 12:30 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Willem II het zondag 8 september 2013 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Jong PSV (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Willem II en Jong PSV is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 60e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Peters. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Willem II dat via R. Boymans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut kreeg M. Jørgensen van Jong PSV voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Jong PSV de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Jong PSV
2
0
LIVE Willem II - Jong PSV 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Willem II Gele kaart voor R. Ippel Willem II
16' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor P. van Ooijen Jong PSV
26' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor R. Bentancourt Jong PSV
35' Gele kaart Willem II Gele kaart voor T. Ondaan Willem II
49' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Bruno Andrade Willem II
60' Doelpunt Willem II Doelpunt J. Peters Willem II
65' Wissel Jong PSV Wissel E. van Overbeek voor R. Schouw Jong PSV
66' Wissel Willem II Wissel R. Haemhouts voor N. Vossebelt Willem II
67' Doelpunt Willem II Doelpunt R. Boymans Willem II
70' Wissel Jong PSV Wissel F. Noor voor P. van Ooijen Jong PSV
74' Wissel Willem II Wissel J. Mathieu voor T. Ondaan Willem II
76' Wissel Jong PSV Wissel Geraldo Antonio voor R. Bentancourt Jong PSV
80' Gele kaart Willem II Gele kaart voor A. Messaoud Willem II
83' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Arias Jong PSV
86' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. Heerkens Willem II
88' Wissel Willem II Wissel Z. Grabovac voor R. Boymans Willem II
91' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Jørgensen Jong PSV
93' Tweede gele kaart Jong PSV Tweede gele kaart voor M. Jørgensen Jong PSV