Nabeschouwing Willem II - Twente II (1-2) || Eerste Divisie 2013/2014

Vrijdag 22 november 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Willem II het vrijdag 22 november 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Twente II. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - Twente II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Twente II (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Willem II en Twente II is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Twente II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Boymans. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Twente II dat via R. Tapia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Peters dacht na 58 minuten te scoren voor Twente II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Twente II
1
2
LIVE Willem II - Twente II 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Twente II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Twente II Gele kaart voor T. Hölscher Twente II
12' Doelpunt Willem II Doelpunt R. Boymans Willem II
21' Wissel Twente II Wissel J. Oosterwijk voor F. Zschusschen Twente II
46' Wissel Twente II Wissel A. Daniels voor T. Hölscher Twente II
53' Doelpunt Twente II Doelpunt R. Tapia Twente II
58' Doelpunt Twente II Doelpunt C. Peters Twente II
65' Wissel Willem II Wissel J. Mathieu voor N. Aslanyan-Mamedov Willem II
69' Gele kaart Twente II Gele kaart voor R. Tapia Twente II
71' Wissel Willem II Wissel Z. Grabovac voor R. Haemhouts Willem II
79' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Z. Grabovac Willem II
80' Wissel Twente II Wissel M. Yahaya voor R. Tapia Twente II
84' Wissel Willem II Wissel Renan Zanelli voor G. Jallo Willem II