Nabeschouwing De Graafschap - FC Eindhoven (1-1) || Eredivisie Nacompetitie 2021/2022

Maandag 9 mei 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2021/2022 neemt De Graafschap het maandag 9 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - FC Eindhoven (1-1)

De Eredivisie Nacompetitie 2021/2022 wedstrijd tussen De Graafschap en FC Eindhoven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. J. Sleegers maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Eindhoven vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van D. Gravenberch in de 73e minuut zorgde er even later voor dat De Graafschap weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE De Graafschap - FC Eindhoven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty FC Eindhoven Penalty J. Sleegers FC Eindhoven 0-1
63' Wissel FC Eindhoven Wissel P. Bogaers voor J. Dahlhaus FC Eindhoven
66' Wissel De Graafschap Wissel B. Onal voor M. Kaandorp De Graafschap
66' Wissel De Graafschap Wissel D. Gravenberch voor S. Hendriks De Graafschap
73' Penalty De Graafschap Penalty D. Gravenberch De Graafschap 1-1
78' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Ogenia voor J. van der Sande FC Eindhoven
78' Wissel De Graafschap Wissel J. Opoku voor G. Korte De Graafschap
78' Wissel De Graafschap Wissel M. Hilderink voor R. Baas De Graafschap
88' Wissel FC Eindhoven Wissel B. Racz voor M. Verreth FC Eindhoven
88' Wissel FC Eindhoven Wissel M. van Rosmalen voor J. Sleegers FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - FC Eindhoven
Opstellingen De Graafschap - FC Eindhoven
De opstellingen van De Graafschap en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Eindhoven zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.