Nabeschouwing FC Eindhoven - De Graafschap (3-1) || Eredivisie Nacompetitie 2021/2022

Vrijdag 13 mei 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2021/2022 neemt FC Eindhoven het vrijdag 13 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - De Graafschap (3-1)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen FC Eindhoven en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Ogenia, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. De Graafschap kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kaandorp, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette C. Brym zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Eindhoven de leiding in de wedstrijd nam.

Na 24 minuten werd de voorsprong voor FC Eindhoven vergroot nadat J. Sleegers de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor FC Eindhoven.

LIVE FC Eindhoven - De Graafschap 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Ogenia met assist van M. Verreth FC Eindhoven 1-0
16' Doelpunt De Graafschap Doelpunt M. Kaandorp met assist van J. Opoku De Graafschap 1-1
22' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Brym met assist van C. Seedorf FC Eindhoven 2-1
24' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van M. Verreth FC Eindhoven 3-1
30' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Van Heertum De Graafschap
30' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor C. Brym FC Eindhoven
31' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Lelieveld De Graafschap
61' Wissel De Graafschap Wissel D. Gravenberch voor S. Hendriks De Graafschap
61' Wissel De Graafschap Wissel E. Lieftink voor M. Kaandorp De Graafschap
69' Wissel De Graafschap Wissel B. Onal voor J. Van Heertum De Graafschap
74' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor G. Korte De Graafschap
77' Wissel FC Eindhoven Wissel P. Bogaers voor J. Ogenia FC Eindhoven
77' Wissel FC Eindhoven Wissel J. Janssen voor C. Brym FC Eindhoven
82' Wissel FC Eindhoven Wissel K. Oostenbrink voor M. Verreth FC Eindhoven
83' Wissel De Graafschap Wissel P. Brittijn voor J. Schuurman De Graafschap
83' Wissel De Graafschap Wissel J. Konings voor C. Neghli De Graafschap
90' Wissel FC Eindhoven Wissel D. de Meij voor J. Sleegers FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - De Graafschap
Opstellingen FC Eindhoven - De Graafschap
De opstellingen van FC Eindhoven en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.