Nabeschouwing Excelsior - ADO Den Haag (1-1) || Eredivisie Nacompetitie 2021/2022

Dinsdag 24 mei 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2021/2022 neemt Excelsior het dinsdag 24 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - ADO Den Haag (1-1)

De Eredivisie Nacompetitie 2021/2022 wedstrijd tussen Excelsior en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door M. Azarkan, waarmee Excelsior met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat ADO Den Haag het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk S. Steijn die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Excelsior - ADO Den Haag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor R. Niemeijer Excelsior
47' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Kemper ADO Den Haag
47' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Azarkan met assist van C. Driouech Excelsior 1-0
63' Wissel Excelsior Wissel J. Baas voor M. Azarkan Excelsior
75' Wissel Excelsior Wissel B. Ormonde-Ottewill voor N. Tjoe a On Excelsior
84' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Catic voor G. Rodriguez ADO Den Haag
90' Wissel Excelsior Wissel N. Vlasenko voor K. Goudmijn Excelsior
92' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Steijn ADO Den Haag 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - ADO Den Haag
Opstellingen Excelsior - ADO Den Haag
De opstellingen van Excelsior en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Marinus Dijkhuizen
Coach Giovanni Franken
Voorbeschouwing Excelsior - ADO Den Haag

Excelsior en ADO Den Haag treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Excelsior en ADO Den Haag elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.