Nabeschouwing Heracles - Excelsior (1-3) || Eredivisie Nacompetitie 2021/2022

Zaterdag 21 mei 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2021/2022 neemt Heracles het zaterdag 21 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito in Almelo.

Via de Heracles - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Excelsior (1-3)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Heracles en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-3 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door S. Bakis, waarmee Heracles Almelo met 1-0 de leiding nam. Excelsior kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Dallinga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette M. Wieffer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Excelsior de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Excelsior vergroot nadat N. Agrafiotis de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Excelsior.

LIVE Heracles - Excelsior 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Bakis met assist van B. Basacikoglu Heracles Almelo 1-0
43' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor S. Horemans Excelsior
47' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Dallinga met assist van J. Baas Excelsior 1-1
50' Wissel Excelsior Wissel J. Eijgenraam voor M. Chacon Excelsior
56' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Hoogma Heracles Almelo
62' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Scheperman voor L. de la Torre Heracles Almelo
62' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Armenteros voor A. Ouahim Heracles Almelo
63' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Wieffer met assist van J. Baas Excelsior 1-2
73' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Hansson voor N. Laursen Heracles Almelo
73' Wissel Excelsior Wissel B. Ormonde-Ottewill voor N. Tjoe a On Excelsior
73' Wissel Excelsior Wissel N. Vlasenko voor K. Goudmijn Excelsior
81' Wissel Excelsior Wissel C. Driouech voor J. Baas Excelsior
81' Wissel Excelsior Wissel N. Agrafiotis voor R. Niemeijer Excelsior
83' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Szoke voor N. Fadiga Heracles Almelo
83' Doelpunt Excelsior Doelpunt N. Agrafiotis met assist van C. Driouech Excelsior 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Excelsior
Opstellingen Heracles - Excelsior
De opstellingen van Heracles en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach René Kolmschot
Coach Marinus Dijkhuizen
Voorbeschouwing Heracles - Excelsior

Heracles en Excelsior treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Excelsior in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 18 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Excelsior favoriet. 1 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Heracles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.