Nabeschouwing AZ W - Feyenoord W (1-2) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 12:15 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt AZ W het zondag 4 februari 2024 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Feyenoord W. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark AFC '34 in Alkmaar.

Via de AZ W - Feyenoord W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ W - Feyenoord W (1-2)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen AZ W en Feyenoord W is onder leiding van scheidsrechter Omar Khalifa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Feyenoord W. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AZ W kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Desiree van Lunteren. Feyenoord W kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Koopman, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Femke Liefting kwam Feyenoord W in de 55e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Omar Khalifa, waardoor Feyenoord W dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AZ W - Feyenoord W 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ W - Feyenoord W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt AZ W Doelpunt Desiree van Lunteren met assist van Camie Mol AZ W 1-0
20' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt S. Koopman met assist van J. Conijnenberg Feyenoord W 1-1
46' Wissel Feyenoord W Wissel N. van der Sluijs voor T. van Bentem Feyenoord W
49' Gele kaart AZ W Gele kaart voor Romaissa Boukakar AZ W
55' Eigen doelpunt Feyenoord W Eigen doelpunt Femke Liefting Feyenoord W 1-2
56' Wissel AZ W Wissel Mirte van Bentum voor Bo op de Weegh AZ W
56' Wissel AZ W Wissel Isa Dekker voor Romaissa Boukakar AZ W
59' Gele kaart AZ W Gele kaart voor Isa Colin AZ W
67' Wissel Feyenoord W Wissel Summer Haesakkers voor C. van den Goorbergh Feyenoord W
75' Wissel AZ W Wissel Veerle van der Most voor Isa Colin AZ W
77' Wissel Feyenoord W Wissel R. van de Lavoir voor J. Conijnenberg Feyenoord W
81' Wissel Feyenoord W Wissel Z. Henry voor S. Koopman Feyenoord W
85' Wissel AZ W Wissel Annemiek Kruijthof voor Karlijn Woons AZ W
Video hoogtepunten en samenvatting AZ W - Feyenoord W
Opstellingen AZ W - Feyenoord W
De opstellingen van AZ W en Feyenoord W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing AZ W - Feyenoord W

AZ W en Feyenoord W treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Omar Khalifa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AZ W en Feyenoord W in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 12 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord W. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Feyenoord W favoriet. 1 keer wist de ploeg van AZ W te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AZ W. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AZ W 0
Winst Feyenoord W 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AZ W op een 8e positie staat, terwijl we Feyenoord W terugvinden op de 10e plaats.