Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen (2-1) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 12:15 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het zondag 10 december 2023 om 12:15 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen (2-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Tommy Postma geëindigd in een 2-1 overwinning voor Excelsior Barendrecht Vrouwen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Janneke Ennema, waarmee SC Heerenveen W met 0-1 de leiding nam. Excelsior Rotterdam W kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sabrine Ellouzi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette Lynn Groenewegen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Excelsior Rotterdam W de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tommy Postma, waardoor Excelsior Barendrecht Vrouwen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Excelsior Rotterdam W Gele kaart voor Lieve van Vliet Excelsior Rotterdam W
29' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt Janneke Ennema SC Heerenveen W 0-1
36' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Rachel Kleine voor Lieve van Vliet Excelsior Rotterdam W
46' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Kathelyn Noëlle Hendriks voor Robine de Ridder Excelsior Rotterdam W
46' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Jikke de Raaff voor Kim Hendriks Excelsior Rotterdam W
69' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor Iris Teijema SC Heerenveen W
71' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt Sabrine Ellouzi met assist van Dana Breewel Excelsior Rotterdam W 1-1
73' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor Tara Kommer SC Heerenveen W
77' Wissel SC Heerenveen W Wissel Lisanne Dik voor Demi Werther SC Heerenveen W
77' Wissel SC Heerenveen W Wissel Dewi Snippe voor Hester Algra SC Heerenveen W
77' Wissel SC Heerenveen W Wissel Eliez van Vilsteren voor Lyanne Iedema SC Heerenveen W
78' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt Lynn Groenewegen Excelsior Rotterdam W 2-1
84' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Estelle Pereira voor Sabrine Ellouzi Excelsior Rotterdam W
87' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Wendy Balfoort voor Dana Breewel Excelsior Rotterdam W
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.