Nabeschouwing Feyenoord W - SC Heerenveen (0-0) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Vrijdag 20 oktober 2023 - 19:30 uur



In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt Feyenoord W het vrijdag 20 oktober 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord W - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord W - SC Heerenveen (0-0)

De Eredivisie Vrouwen 2023/2024 wedstrijd tussen Feyenoord W en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Feyenoord W dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Manon Plandsoen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord W - SC Heerenveen
Balbezit
60%
40%
Schoten totaal
17
12
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
93
75
Gevaarlijke aanvallen
49
21
Corners
5
5
LIVE Feyenoord W - SC Heerenveen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord W - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel SC Heerenveen W Wissel Lyanne Iedema voor Lisanne Dik SC Heerenveen W
56' Wissel Feyenoord W Wissel Jada Conijnenberg voor Noëlle Romée van der Sluijs Feyenoord W
56' Wissel Feyenoord W Wissel Romeé van de Lavoir voor Esmee de Graaf Feyenoord W
68' Wissel Feyenoord W Wissel Ziva Henry voor Tess van Bentem Feyenoord W
78' Wissel Feyenoord W Wissel Sanne Koopman voor Justine Brandau Feyenoord W
80' Wissel SC Heerenveen W Wissel Demi Werther voor Ana Nassette SC Heerenveen W
86' Wissel SC Heerenveen W Wissel Hester Algra voor Iris Teijema SC Heerenveen W
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord W - SC Heerenveen
Opstellingen Feyenoord W - SC Heerenveen
De opstellingen van Feyenoord W en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal SC Heerenveen
# Speler Pos.
1 Jasmijn Resink K
12 Tara Kommer V
4 Merel Bormans V
14 Elize van Vilsteren V
5 Iris Teijema V
2 Dewi Snippe V
6 Chantal Schouwstra M
16 Ana Nassette M
10 Jet van Beijeren M
9 Janneke Ennema A
18 Lisanne Dik A
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
29 Marjolein Smit
21 Minke van Hoef K
13 Ilse van Rheenen K
23 Hester Algra V
17 Danisha Theocharis M
11 Lyanne Iedema A
24 Demi Werther A
Voorbeschouwing Feyenoord W - SC Heerenveen

Feyenoord W en SC Heerenveen treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manon Plandsoen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord W en SC Heerenveen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 10 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 2 keer wist de ploeg van Feyenoord W te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Feyenoord W. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord W 1
Winst SC Heerenveen 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord W op een 12e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Feyenoord W - SC Heerenveen Opstelling Feyenoord W Opstelling SC Heerenveen Live Feyenoord W - SC Heerenveen Live Feyenoord W - SC Heerenveen kijken Feyenoord W - SC Heerenveen kijken Live Feyenoord W - SC Heerenveen stream Feyenoord W - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord W - SC Heerenveen Uitslag Feyenoord W - SC Heerenveen Statistieken Feyenoord W - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2023/2024 Feyenoord W - SC Heerenveen wedden Feyenoord W - SC Heerenveen gokken Feyenoord W - SC Heerenveen Unibet