Nabeschouwing PEC Zwolle - Feyenoord W Eredivisie Vrouwen 2023/2024 (2-0) || 26-11-2023

Nabeschouwing PEC Zwolle - Feyenoord W (2-0) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 16:45 uurIn de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt PEC Zwolle het zondag 26 november 2023 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord W. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Vegtlust in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - Feyenoord W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Feyenoord W (2-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PEC Zwolle en Feyenoord W is onder leiding van scheidsrechter Julia van Es geëindigd in een 2-0 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Evi Maatman, waarmee PEC Zwolle W met 1-0 de leiding nam. PEC Zwolle W vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Zoë Zuidberg op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - Feyenoord W
Goals
2
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
6
5
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
108
102
Gevaarlijke aanvallen
52
41
Corners
3
5
Wissels
2
5
LIVE PEC Zwolle - Feyenoord W 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Feyenoord W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Feyenoord W Wissel Z. Henry voor C. van den Goorbergh Feyenoord W
51' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt Evi Maatman met assist van Inske Weiman PEC Zwolle W 1-0
55' Gele kaart Feyenoord W Gele kaart voor T. van Bentem Feyenoord W
59' Wissel Feyenoord W Wissel N. van der Sluijs voor D. Ypema Feyenoord W
59' Wissel Feyenoord W Wissel I. Kagenaar voor M. Bennink Feyenoord W
66' Wissel PEC Zwolle W Wissel Sterre Gerdie Kroezen voor Sophie van Vugt PEC Zwolle W
68' Wissel Feyenoord W Wissel S. Koopman voor Z. van de Ven Feyenoord W
68' Wissel Feyenoord W Wissel R. van de Lavoir voor J. Conijnenberg Feyenoord W
72' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt Zoë Zuidberg PEC Zwolle W 2-0
73' Wissel PEC Zwolle W Wissel Britt Udink voor Zoë Zuidberg PEC Zwolle W
82' Gele kaart PEC Zwolle W Gele kaart voor Inske Weiman PEC Zwolle W
92' Gele kaart Feyenoord W Gele kaart voor R. van de Lavoir Feyenoord W
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Feyenoord W
Opstellingen PEC Zwolle - Feyenoord W
De opstellingen van PEC Zwolle en Feyenoord W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels PEC Zwolle
# Speler Pos.
26 Noa Tissingh K
3 Maud Rutgers V
25 Sanne Davelaar M
18 Tara te Wierik M
7 Sterre Kroezen M
17 Britt Udink A
Voorbeschouwing PEC Zwolle - Feyenoord W

PEC Zwolle en Feyenoord W treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julia van Es en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en Feyenoord W in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 28 april 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel PEC Zwolle als Feyenoord W wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 1
Winst Feyenoord W 1
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PEC Zwolle op een 6e positie staat, terwijl we Feyenoord W terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
PEC Zwolle - Feyenoord W Opstelling PEC Zwolle Opstelling Feyenoord W Live PEC Zwolle - Feyenoord W Live PEC Zwolle - Feyenoord W kijken PEC Zwolle - Feyenoord W kijken Live PEC Zwolle - Feyenoord W stream PEC Zwolle - Feyenoord W Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - Feyenoord W Uitslag PEC Zwolle - Feyenoord W Statistieken PEC Zwolle - Feyenoord W Eredivisie Vrouwen 2023/2024 PEC Zwolle - Feyenoord W wedden PEC Zwolle - Feyenoord W gokken PEC Zwolle - Feyenoord W Unibet