Nabeschouwing PEC Zwolle - SC Heerenveen (2-2) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 14:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt PEC Zwolle het zondag 28 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - SC Heerenveen (2-2)

De Eredivisie Vrouwen 2023/2024 wedstrijd tussen PEC Zwolle en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Zoë Zuidberg, waarmee PEC Zwolle W met 1-0 de leiding nam. PEC Zwolle W vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jasmijn Dijsselhof op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut wist SC Heerenveen W de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Janneke Ennema.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Dewi Snippe de 2-2 maakte voor SC Heerenveen W.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE PEC Zwolle - SC Heerenveen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt Zoë Zuidberg met assist van Mayke Lindner PEC Zwolle W 1-0
17' Gele kaart PEC Zwolle W Gele kaart voor Nayomi Buikema PEC Zwolle W
35' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt Jasmijn Dijsselhof met assist van Bo van Egmond PEC Zwolle W 2-0
39' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt Janneke Ennema met assist van Jet van Beijeren SC Heerenveen W 2-1
46' Wissel SC Heerenveen W Wissel Fenna Meijer voor Iris Teijema SC Heerenveen W
48' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt Dewi Snippe met assist van Lyanne Iedema SC Heerenveen W 2-2
55' Gele kaart PEC Zwolle W Gele kaart voor Mayke Lindner PEC Zwolle W
56' Wissel PEC Zwolle W Wissel Sanne Davelaar voor Inske Weiman PEC Zwolle W
56' Wissel PEC Zwolle W Wissel Evi Maatman voor Sophie van Vugt PEC Zwolle W
62' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor Lyanne Iedema SC Heerenveen W
66' Wissel SC Heerenveen W Wissel Lisanne Dik voor Hester Algra SC Heerenveen W
66' Wissel SC Heerenveen W Wissel Demi Werther voor Lyanne Iedema SC Heerenveen W
74' Wissel PEC Zwolle W Wissel Tara te Wierik voor Sterre Gerdie Kroezen PEC Zwolle W
78' Wissel PEC Zwolle W Wissel Britt Udink voor Bo van Egmond PEC Zwolle W
80' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor Jet van Beijeren SC Heerenveen W
82' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor Janneke Ennema SC Heerenveen W
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - SC Heerenveen
Opstellingen PEC Zwolle - SC Heerenveen
De opstellingen van PEC Zwolle en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.