Nabeschouwing ADO Den Haag - Utrecht W (2-1) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 16:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt ADO Den Haag het zaterdag 20 januari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Utrecht W. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Utrecht W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Utrecht W (2-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen ADO Den Haag en Utrecht W is onder leiding van scheidsrechter Kenneth van Dijk geëindigd in een 2-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. ADO Den Haag W kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Lobke Loonen. Utrecht W kwam in de 8e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lotje Annemarie de Keijzer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette Shanique Dessing zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee ADO Den Haag W de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kenneth van Dijk, waardoor ADO Den Haag dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE ADO Den Haag - Utrecht W 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Utrecht W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt Lobke Loonen met assist van Nikki IJzerman ADO Den Haag W 1-0
8' Doelpunt Utrecht W Doelpunt Lotje Annemarie de Keijzer met assist van Liza van der Most Utrecht W 1-1
38' Wissel Utrecht W Wissel Gera op den Kelder voor Amber Visscher Utrecht W
41' Gele kaart Utrecht W Gele kaart voor Marthe-Emilie Munsterman Utrecht W
63' Wissel ADO Den Haag W Wissel Chloë Vande Velde voor Lobke Loonen ADO Den Haag W
66' Wissel Utrecht W Wissel Tami Groenendijk voor Judith Roosjen Utrecht W
66' Wissel Utrecht W Wissel Dieke van Straten voor Liza van der Most Utrecht W
69' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt Shanique Dessing met assist van Manon van Raay ADO Den Haag W 2-1
74' Wissel ADO Den Haag W Wissel Vanessa Susanna voor Louise van Oosten ADO Den Haag W
80' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor Lysanne Van Der Wal ADO Den Haag W
82' Gele kaart Utrecht W Gele kaart voor Lotje Annemarie de Keijzer Utrecht W
87' Wissel ADO Den Haag W Wissel Cato Pijnacker Hordijk voor Bo Vonk ADO Den Haag W
87' Wissel ADO Den Haag W Wissel Lakeesha Eijken voor Shanique Dessing ADO Den Haag W
91' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor Kayra Nelemans ADO Den Haag W
94' Gele kaart Utrecht W Gele kaart voor Gera op den Kelder Utrecht W
96' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor Vanessa Susanna ADO Den Haag W
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Utrecht W
Opstellingen ADO Den Haag - Utrecht W
De opstellingen van ADO Den Haag en Utrecht W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - Utrecht W

ADO Den Haag en Utrecht W treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kenneth van Dijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en Utrecht W in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 13 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst ADO Den Haag 0
Winst Utrecht W 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 7e positie staat, terwijl we Utrecht W terugvinden op de 6e plaats.