Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle (1-1) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Vrijdag 17 november 2023 - 19:30 uur



In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 17 november 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle (1-1)

De Eredivisie Vrouwen 2023/2024 wedstrijd tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Excelsior Rotterdam W kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Sabrine Ellouzi. PEC Zwolle W kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Tara te Wierik, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle
Goals
1
1
Balbezit
34%
66%
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
93
134
Gevaarlijke aanvallen
43
68
Corners
1
5
Wissels
2
5
LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt Sabrine Ellouzi met assist van Dana Breewel Excelsior Rotterdam W 1-0
46' Wissel PEC Zwolle W Wissel Eef Kerkhof voor Sophie van Vugt PEC Zwolle W
46' Wissel PEC Zwolle W Wissel Evi Maatman voor Sterre Gerdie Kroezen PEC Zwolle W
46' Wissel PEC Zwolle W Wissel Britt Udink voor Zoë Zuidberg PEC Zwolle W
65' Wissel PEC Zwolle W Wissel Tara te Wierik voor Ilse Kemper PEC Zwolle W
65' Wissel PEC Zwolle W Wissel Janne Verbakel voor Bo van Egmond PEC Zwolle W
72' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Wendy Balfoort voor Jikke de Raaff Excelsior Rotterdam W
79' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt Tara te Wierik PEC Zwolle W 1-1
80' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Rachel Kleine voor Lieve van Vliet Excelsior Rotterdam W
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Excelsior Barendrecht Vrouwen
# Speler Pos.
1 Isa Pothof K
18 Kimberley Smit V
23 Robine de Ridder V
5 Yentl van Goch V
4 Yara Helderman V
12 Jikke de Raaff V
10 Kathelyn Hendriks M
6 Lynn Groenewegen M
14 Lieve van Vliet M
9 Sabrine Ellouzi A
7 Dana Breewel A
Wissels Excelsior Barendrecht Vrouwen
# Speler Pos.
20 Nikki de Haan K
21 Floor Oussoren K
3 Rachel Kleine V
2 Lieke de With V
15 Fleur Mol V
8 Kim Hendriks M
24 Stephanie Coelho Aurélio M
22 Chelsea Homan A
11 Wendy Balfoort A
16 Bonny Lammers A
19 Veerle van Spijk A
Wissels PEC Zwolle
# Speler Pos.
26 Noa Tissingh K
3 Maud Rutgers V
18 Tara te Wierik M
25 Sanne Davelaar M
8 Eef Kerkhof M
17 Britt Udink A
24 Janne Verbakel A
9 Evi Maatman A
Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle

Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan van Dongen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en PEC Zwolle in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 3 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is PEC Zwolle favoriet. 5 keer wist de ploeg van Excelsior Barendrecht Vrouwen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Excelsior Barendrecht Vrouwen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 2
Winst PEC Zwolle 5
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 9e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling PEC Zwolle Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle kijken Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle kijken Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle stream Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Uitslag Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Statistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Eredivisie Vrouwen 2023/2024 Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle wedden Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle gokken Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Unibet