Nabeschouwing Feyenoord W - Telstar W (3-0) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 14:00 uur



In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt Feyenoord W het zaterdag 30 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Telstar W. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord W - Telstar W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord W - Telstar W (3-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Feyenoord W en Telstar W is onder leiding van scheidsrechter W. Gijsbers Gijsbers geëindigd in een 3-0 overwinning voor Feyenoord W. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. E. de Graaf maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Feyenoord W vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Feyenoord W vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Pijnenburg op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut moest Feyenoord W verder met een man minder nadat E. Van Kerkhoven een rode kaart had gekregen.

Z. van de Ven zette Feyenoord W even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter W. Gijsbers Gijsbers toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter W. Gijsbers Gijsbers, waardoor Feyenoord W dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord W - Telstar W
Goals
3
0
Balbezit
61%
39%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
14
5
Schoten op doel
11
2
Aanvallen
146
132
Gevaarlijke aanvallen
80
56
Corners
7
1
Wissels
4
3
LIVE Feyenoord W - Telstar W 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord W - Telstar W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart Feyenoord W Gele kaart voor E. Van Kerkhoven Feyenoord W
48' Penalty Feyenoord W Penalty E. de Graaf Feyenoord W 1-0
47' Gele kaart Telstar W Gele kaart voor P. Donker Telstar W
64' Wissel Feyenoord W Wissel Z. Henry voor R. van de Lavoir Feyenoord W
69' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt E. Pijnenburg met assist van S. Folkertsma Feyenoord W 2-0
74' Wissel Feyenoord W Wissel T. van Bentem voor E. Pijnenburg Feyenoord W
74' Wissel Telstar W Wissel L. Vis voor J. van Belen Telstar W
74' Wissel Telstar W Wissel C. Wolters voor K. Remijnse Telstar W
80' Wissel Feyenoord W Wissel N. van der Sluijs voor S. Koopman Feyenoord W
80' Wissel Feyenoord W Wissel Z. van de Ven voor E. de Graaf Feyenoord W
85' Rode kaart Feyenoord W Rode kaart voor E. Van Kerkhoven Feyenoord W
86' Wissel Telstar W Wissel L. Miedema voor I. Nottet Telstar W
94' Penalty Feyenoord W Penalty Z. van de Ven Feyenoord W 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord W - Telstar W
Opstellingen Feyenoord W - Telstar W
De opstellingen van Feyenoord W en Telstar W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Feyenoord W - Telstar W

Feyenoord W en Telstar W treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter W. Gijsbers Gijsbers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord W en Telstar W in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 5 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord W. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Feyenoord W favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Telstar W slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord W 2
Winst Telstar W 0
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord W op een 8e positie staat, terwijl we Telstar W terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Feyenoord W - Telstar W Opstelling Feyenoord W Opstelling Telstar W Live Feyenoord W - Telstar W Live Feyenoord W - Telstar W kijken Feyenoord W - Telstar W kijken Live Feyenoord W - Telstar W stream Feyenoord W - Telstar W Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord W - Telstar W Uitslag Feyenoord W - Telstar W Statistieken Feyenoord W - Telstar W Eredivisie Vrouwen 2023/2024 Feyenoord W - Telstar W wedden Feyenoord W - Telstar W gokken Feyenoord W - Telstar W Unibet