Nabeschouwing Fortuna Sittard W - ADO Den Haag (0-4) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zondag 4 februari 2024 - 14:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt Fortuna Sittard W het zondag 4 februari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard W - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard W - ADO Den Haag (0-4)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Fortuna Sittard W en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Manuel Uijttewaal geëindigd in een 0-4 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Lobke Loonen, waarmee ADO Den Haag W met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag W vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bo Vonk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag W, waarmee Daniëlle Noordermeer zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor ADO Den Haag W in de 72e minuut, nadat Gina Viehoff de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor ADO Den Haag.

LIVE Fortuna Sittard W - ADO Den Haag 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard W - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt Lobke Loonen met assist van Nikki IJzerman ADO Den Haag W 0-1
25' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt Bo Vonk ADO Den Haag W 0-2
36' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt Daniëlle Noordermeer ADO Den Haag W 0-3
46' Wissel Fortuna Sittard W Wissel Maria Catharina Olafsdottir Gros voor Jarne Teulings Fortuna Sittard W
46' Wissel Fortuna Sittard W Wissel Hanna Huizenga voor Charlotte Tamar Hulst Fortuna Sittard W
61' Wissel Fortuna Sittard W Wissel Lára Pedersen voor Hildur Antonsdóttir Fortuna Sittard W
70' Wissel ADO Den Haag W Wissel Louise van Oosten voor Chloë Vande Velde ADO Den Haag W
70' Wissel ADO Den Haag W Wissel Gina Viehoff voor Shanique Dessing ADO Den Haag W
72' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt Gina Viehoff ADO Den Haag W 0-4
80' Wissel ADO Den Haag W Wissel Lakeesha Eijken voor Nikki IJzerman ADO Den Haag W
80' Wissel ADO Den Haag W Wissel Cato Pijnacker Hordijk voor Bo Vonk ADO Den Haag W
84' Wissel ADO Den Haag W Wissel Pleun Raaijmakers voor Lysanne Van Der Wal ADO Den Haag W
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard W - ADO Den Haag
Opstellingen Fortuna Sittard W - ADO Den Haag
De opstellingen van Fortuna Sittard W en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Fortuna Sittard W - ADO Den Haag

Fortuna Sittard W en ADO Den Haag treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Uijttewaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fortuna Sittard W en ADO Den Haag in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fortuna Sittard W als ADO Den Haag wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Fortuna Sittard W 1
Winst ADO Den Haag 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Sittard W op een 4e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.