Nabeschouwing SC Heerenveen - Fortuna Sittard W (0-0) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 16:45 uur



In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt SC Heerenveen het zondag 11 februari 2024 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard W. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Fortuna Sittard W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Fortuna Sittard W (0-0)

De Eredivisie Vrouwen 2023/2024 wedstrijd tussen SC Heerenveen en Fortuna Sittard W geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren SC Heerenveen en Fortuna Sittard W gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor SC Heerenveen, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Tommy Postma niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Fortuna Sittard W
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
19
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
82
97
Gevaarlijke aanvallen
24
60
Corners
3
9
LIVE SC Heerenveen - Fortuna Sittard W 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Fortuna Sittard W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor Jet van Beijeren SC Heerenveen W
62' Wissel SC Heerenveen W Wissel Sanne van der Velden voor Hester Algra SC Heerenveen W
71' Gele kaart Fortuna Sittard W Gele kaart voor Anna Knol Fortuna Sittard W
75' Wissel Fortuna Sittard W Wissel Maria Catharina Olafsdottir Gros voor Jarne Teulings Fortuna Sittard W
77' Wissel SC Heerenveen W Wissel Bernice Thurkow voor Merel Bormans SC Heerenveen W
77' Wissel SC Heerenveen W Wissel Demi Werther voor Lyanne Iedema SC Heerenveen W
88' Wissel Fortuna Sittard W Wissel Lára Pedersen voor Hanna Huizenga Fortuna Sittard W
89' Wissel SC Heerenveen W Wissel Iris Teijema voor Ana Nassette SC Heerenveen W
93' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor Chantal Schouwstra SC Heerenveen W
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Fortuna Sittard W
Opstellingen SC Heerenveen - Fortuna Sittard W
De opstellingen van SC Heerenveen en Fortuna Sittard W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
13 Ilse van Rheenen K
5 Iris Teijema V
29 Marjolein Smit V
22 Bernice Thurkow M
36 Juanita Biegbudu M
24 Demi Werther A
32 Sanne van der Velden A
Basiselftal Fortuna Sittard W
# Speler Pos.
1 Diede Lemey K
3 Myrthe Moorrees V
6 Anna Knol V
4 Samantha van Diemen V
16 Jarne Teulings M
15 Amber van Heeswijk M
44 Féli Delacauw M
29 Tessa Wullaert A
11 Alieke Tuin A
14 Charlotte Hulst A
13 Hanna Huizenga A
Voorbeschouwing SC Heerenveen - Fortuna Sittard W

SC Heerenveen en Fortuna Sittard W treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tommy Postma en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en Fortuna Sittard W in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 17 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fortuna Sittard W. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Fortuna Sittard W favoriet. 3 keer wist de ploeg van SC Heerenveen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SC Heerenveen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 0
Winst Fortuna Sittard W 3
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 12e positie staat, terwijl we Fortuna Sittard W terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SC Heerenveen - Fortuna Sittard W Opstelling SC Heerenveen Opstelling Fortuna Sittard W Live SC Heerenveen - Fortuna Sittard W Live SC Heerenveen - Fortuna Sittard W kijken SC Heerenveen - Fortuna Sittard W kijken Live SC Heerenveen - Fortuna Sittard W stream SC Heerenveen - Fortuna Sittard W Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - Fortuna Sittard W Uitslag SC Heerenveen - Fortuna Sittard W Statistieken SC Heerenveen - Fortuna Sittard W Eredivisie Vrouwen 2023/2024 SC Heerenveen - Fortuna Sittard W wedden SC Heerenveen - Fortuna Sittard W gokken SC Heerenveen - Fortuna Sittard W Unibet